sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Raadsheerplein 8
    6826 KR Arnhem
  • 0263612216

Kisters-Ascherman

Apotheek Kisters-Ascherman is sinds 50 jaar verantwoordelijk voor de geneesmiddelenvoorziening en de farmaceutische zorg van haar patiënten. Om die te realiseren werken apothekers, assistenten en medewerkers van Apotheek Kisters-Ascherman volgens de kwaliteitsnormen, richtlijnen en standaarden van de beroepsgroep van apothekers, vastgelegd in de Nederlandse ApotheekNorm (NAN). De apotheek werkt daarbij planmatig en gestructureerd aan een continue kwaliteitsverbetering.

Apotheek Kisters-Ascherman is gelegen aan het winkelcentrum van de Arnhemse wijk Presikhaaf.
De wijk Presikhaaf is een zestiger jaren achterstandswijk met een zeer gemengde populatie, wat wij in de apotheek ook zien aan het hoge percentage aan ouderen en allochtone cliënten.
Het feit dat de gemiddelde leeftijd bovengemiddeld ligt, resulteert ook in een grote groep chronische geneesmiddelgebruikers.
Daarentegen zorgt de ligging van de apotheek, aan de rand van een winkelcentrum en tussen twee supermarkten in, er ook voor dat er behoorlijk wat passanten langskomen in de apotheek voor handverkoop artikelen. Maar ook cliënten die elders hun eigen apotheek hebben, komen regelmatig langs met een recept omdat ze bijvoorbeeld in het winkelcentrum werken.

Apotheek Kisters-Ascherman is samen met de nieuwere locatie Apotheek Presikhaaf (hemelsbreed gelegen in gezondheidscentrum Presikhaaf op ca 300 meter afstand) verantwoordelijk voor de geneesmiddelvoorziening van dezelfde patiënten.


Kisters-Ascherman in het kort

Alternatieve geneeswijzen:

Ja

Bezorgservice:

Ja

Homeopathische middelen:

Ja

Online bestellen via deze apotheek:

Ja

Zondag geopend:

Nee

Aparte spreekkamer aanwezig:

Ja

HKZ Gecertificeerd:

Ja

Online bestellen via Mijngezondheid.net:

Nee

Zaterdag geopend:

Nee