sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Alphons Diepenbrockhof 37/C
    2551 KG 's-Gravenhage
  • 0703911094
  • Website

Waldeck Apotheek

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

Bezorgservice
Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.


Gratis inloopspreekuur
U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag/ en woensdagochtend.
U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
Medicatiebeoordeling
Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

Vanaf 2018 is onze apotheek geheel verbouwd en uitgebreid met een volgestorteerde Da - drogist hier kunt u terrecht voor al uw drogisterij en schooenheidsartikelen.

De bloedafname post van Lab West is op maandag en donderdag tussen 9.30 en 10.30 uur geopend. Waldeck Apotheek in het kort

Alternatieve geneeswijzen:

Nee

Bezorgservice:

Ja

Homeopathische middelen:

Ja

Online bestellen via Mijngezondheid.net:

Nee

Zaterdag geopend:

Ja

Aparte spreekkamer aanwezig:

Ja

HKZ Gecertificeerd:

Ja

Metingen

  • Bloeddruk
  • Cholesterol
  • Gewicht
  • Glucose

Online bestellen via deze apotheek:

Ja

Zondag geopend:

Nee